Nyocha akụkụ ụgbọ ala mmanụ dizel

A na-atụ anya na ahịa akụkụ ụgbọ ala mmanụ dizel zuru ụwa ọnụ ga-eto n'ọ̀tụ̀tụ̀ dị ukwuu n'afọ ndị na-abịanụ, bụ́ isi na-akpata site n'ịbawanye ụba nke ụgbọ ala ndị na-enye mmanụ dizel n'ahịa na-apụta.Dabere na akụkọ sitere na nyocha na ahịa, nha ahịa maka sistemu ịgba mmanụ mmanụ dizel (nke bụ isi akụrụngwa nke ụgbọ ala diesel) ga-eru $ 68.14 ijeri site na 2024, na-eto na CAGR nke 5.96% site na 2019 ruo 2024. Uto ahụ. A na-ebutekwa ahịa akụkụ ụgbọ ala mmanụ dizel site na nlebara anya na-abawanye na mbenata ikuku ikuku griin haus na imeziwanye arụmọrụ mmanụ.

Igwe mmanụ dizel na-arụ ọrụ nke ọma ma e jiri ya tụnyere ndị ha na-arụ mmanụ ụgbọala, nke a emeela ka a na-achọ ụgbọ ala mmanụ dizel na ụlọ ọrụ njem.Agbanyeghị, ahịa ahụ na-echekwa ihe ịma aka ihu n'ihi mmetụta ọjọọ nke ikuku mmanụ diesel na gburugburu ebe obibi na ahụike ọha.Nke a ebutela iwu siri ike n'ọtụtụ mba, nke nwere ike ibelata agụụ ụgbọ ala mmanụ dizel n'ọdịnihu.

N'ozuzu, a na-atụ anya na ahịa akụkụ ụgbọ ala mmanụ dizel ga-aga n'ihu na-eto eto n'ihi ọchịchọ sitere na ahịa ndị na-apụta na mmụba na-elekwasị anya na nrụpụta mmanụ ụgbọala, ebe ọ na-echekwa ihe ịma aka sitere na iwu ikuku siri ike.

ozi


Oge nzipu: Eprel-26-2023